Предлагаме пчелен восък, произведен в България за изработка на свещи, козметика, импрегниране на дърво и метал, както и други над 100 приложения. Можем да предложим три вида восък:

Тъмен (кафяв) – това е восък с високо съдържание на находки от кошера. Това го прави изключително ароматен и е предпочитана суровина за направата на ритуални свещи, импрегниране на метал и дърво и други. Ритуалните свещи от тъмен восък изгарят нормално и напълно, като бонус към тях е наситения меден аромат, който изпълва помещението.

Светъл (нюанси на жълто, оранжево и сиво) – това е восък със слабо съдържание на фини находки от пчелни продукти. Това е най-често употребявания восък за ритуални свещи. Запазен е характерния аромат на мед/восък. Подходящ е за всякаква употреба.

Пречистен светъл восък (бледо жълт/оранжев, ярко жълт/оранжев) – това е добре пречистен восък без никакви находки, които се използва предимно за изработка на по-дебели и по-масивни декоративни свещи от пчелен восък, които изискват чистота за правилно горене. При пречистването с пчелните находки се извлича и голяма част от аромата на восъка. Остава приятен лек меден аромат и чист светъл цвят без находки и без градиент към по-тъмни нюанси.